WanTopup

Sistem Topup Operasi 24Jam

Sistem WanTopup terbahagi kepada dua iaitu WanTopup DotCom dan juga WanTopup SRS. Keduanya sistem topup ini beroperasi 24jam tanpa henti untuk memudahkan hidup anda membuat transaksi walaupun sehingga pukul 3 pagi buta.

Banyak kelebihan apabila sistem topup beroperasi 24jam ini dan amat sesuai untuk para perniaga offline yang mempunyai kedai 24jam atau pun berniaga secara online 24jam tanpa henti.

Ini membolehkan anda perkembangkan bisnes anda di merata-rata tempat untuk menjual produk prepaid prabayar, topup pin, topup masuk terus, bil postpaid, bil elektrik air serta elektrik dan pelbagai jenis voucher yang tersedia di dalam aplikasi sistem topup yang disediakan ini.

Kadang-kadang ada sesetengah kedai makan juga akan buka pada waktu petang dan sehingga awal pagi esoknya dan anda sangat layak untuk daftar sebagai ahli rakan niaga bisnes agent jual topup dan bayar bil ini dan letak banner / bunting di kaunter kedai untuk memberitahu semua orang anda membuat transaksi seperti ini.

Kadang-kadang kaki lepak di kedai makan kemungkinan habis kredit dan ingin membeli topup atau terlupa nak bayar bil dan apabila nampak signboard ini peluang untuk anda mendapatkan customer / prospek / pelanggan.

Apabila anda ada kedai 24jam pun begitu juga kerana kadang-kadang customer naik kereta pusing untuk cari kedai buka tengah pagi selepas bagi kerja shift atau sebagainya untuk melanggan data dan beli internet dan sebaliknya.

Ini semua peluang anda untuk berniaga kerana sistem topup ini buka 24jam tanpa henti untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada agent topup / dealer topup / master topup yang berdaftar di bawah WanTopup.

Semoga anda ambil peluang ini dan jangan sia-siakan begitu sahaja kerana untuk pekerja shift kilang juga boleh daftar, kadang-kadang time rehat lepak bersama kawan kerja, tiba-tiba kehabisan kredit dan terus beli topup daripada anda.

Semua jualan topup dan pembayaran bil ada keuntungan masing-masing mengikut pakej level dan juga pakej daftar yang disediakan. Makin tinggi pakej level dan daftar, makin tinggi keuntungan yang anda akan dapat disebabkan peratus akan naik ibarat keuntungan sebuah kedai topup.

Untuk yuran pendaftaran juga kami buka secara PERCUMA sahaj dan hanya perlu tambah modal untuk membuat transaksi jual beli di masa akan datang.

Jom support bisnes perniagaan yang buka 24jam dan anda ingin menjadi agent topup? Sila hubungi helpline dengan segera atau daftar terus melalui website WanTopup.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *