WanTopup

Pendaftaran Percuma Agent Topup

PELUANG JANA PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN BISNES AGENT TOPUP DAN PEMBAYARAN BIL

TOLONG TOPUPKAN KEPADA ORANG, ANDA DAPAT UNTUNG. GUNA UNTUK DIRI SENDIRI ANDA BOLEH JIMAT.

KENAPA PERLU MEMILIH WanTopup?

WanTopup fokus menyediakan servis pembayaran digital yang lancar dan selamat kepada pengguna B2B2C kami. Servis yang kami berikan kepada pengguna adalah tambah nilai Telco, pembayaran bil telefon, kredit Permainan Maya, pembayaran bil Utiliti, servis tiket hiburan, tambah nilai ewallet dan dan lain-lain.

KENAPA WanTopup TERBAIK UNTUK KEGUNAAN SENDIRI MAHUPUN BISNES?

Revolusi baru platform pembayaran digital untuk semua rakyat Malaysia yang inginkan kemudahan dan discount yang menarik untuk urusan Pembayaran Digital di Malaysia.

WanTopup memberikan fungsi apps yang hebat dan sentiasa menaik taraf antaramuka untuk memastikan pengguna seperti anda mendapatkan pengalaman yang memuaskan serta membantu perniagaan yang menggunakan servis kami berkembang dan terus berjaya.

Kami menyokong produk dan servis dari Syarikat Utama Telco dan E Wallet di Malaysia seperti Axiata Celcom, Digi, Maxis, Tune Talk, Umobile, XOX, YES, Touch N GO, Grab dan banyak lagi. Selain itu, kami juga menyokong pembayan perkhidmatan seperti bil aluran TV, Bil Elektrik, Bil Air, dan pembayaran utiliti utama yang lain.

UNTUNG % SETIAP PRODUK DAN SERVIS ADALAH MENGIKUT PAKEJ

Makin tinggi sesuatu keuntungan produk ialah mengikut pakej level yang disediakan, untuk permulaan kita buka untuk daftar percuma kepada semua rakyat Malaysia dengan pakej paling rendah. Ibarat untuk tempoh percubaan bagi anda puas hati, jikalau berminat untuk teruskan sales. Anda boleh upgrade pakej yang paling tinggi dengan keuntungan peratus juga tinggi.

UNTUNG DARI JUALAN

Selesai pendaftaran, anda akan mendapat satu akaun topup di server kami. Anda boleh mengisi modal ke dalam akaun topup anda, terpulang berapa jumlah yg anda mahu, tiada minima, tiada maksima.

Bila anda mahu buat belian/jualan topup atau bil, harga modal produk itu akan ditolak daripada modal anda

Contoh :
Anda berdaftar sebagai MASTER
Anda tambah modal RM100.
Anda buat jualan topup ALTEL RM50.
Peratus keuntungan ALTEL untuk MASTER ialah 5%
Jadi harga modal topup ALTEL bagi MASTER ialah RM47.87.
jadi RM47.87 ini aje yang akan ditolak daripada modal anda.

Customer bayar cash RM50 kan kpd anda masa beli topup RM50 tu, jadinya untung anda sekarang ialah RM50 – RM47.87 = RM2.13

Sekarang, baki modal anda ialah RM52.13(RM100-RM47.87)
Baki RM52.13 ni boleh guna untuk belian/jualan seterusnya pula.
Bila modal anda dah habis diguna, boleh buat pembayaran lagi ke akaun bank syarikat untuk untuk tambah modal

UNTUNG DARI CAJ PENDAFTARAN DEALER ANDA

Anda boleh kenakan yuran pendaftaran semasa mendaftar Dealer mengikut kreativiti marketing anda. kebiasaan ahli kenakan caj dari RM30 ke RM500 bergantung kepada rate untung yang diberikan.

ANDA BOLEH DAFTARKAN SESIAPA SAHAJA SEBAGAI DEALER ANDA

SETIAP KALI ANDA MENDAFTAR DEALER, SERVER TIDAK AKAN KENAKAN CHARGE KEPADA ANDA. JIKA ANDA CHARGE RM50, DUIT ITU MILIK ANDA 100%.

Contoh :

Anda MASTER, anda daftarkan Dealer dan kenakan yuran RM50, RM50 itu milik anda. Untung Bersih 100%

UNTUNG DARI KOMISEN DEALER

Keuntungan bukan dapat sekali masa daftar Dealer sahaja. Tapi boleh dapat seumur hidup anda! Asalkan anda pastikan Dealer anda kekal aktif menjual!

Setiap kali Dealer anda membuat jualan, anda akan mendapat komisen! Jumlah komisen bergantung kepada perbezaan komisen anda dan komisen discount dealer yang anda tetapkan sendiri.

Contoh :

Anda Master, Komisen discount untuk produk Umobile Master adalah 6% dan anda set kan komisen discount Dealer 5%. Setiap kali dealer anda jual topup Umobile, anda akan dapat 1% dari jualan dia. Dealer jual Umobile RM10 5%(RM9.50), anda akan dapat 1%(0.10) setiap kali transaksi berlaku.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *