WanTopup

Kedai Topup

Anda owner serta pengusaha dan ada kedai telekomunikasi? Kedai makan? Kedai runcit? Kedai telefon? Kedai komputer? Cyber cafe? Kedai lot? dan bermacam-macam lagi kedai anda boleh letak sistem niaga jual topup dan bayar bil di kedai anda untuk tarikan orang ramai.

Jadi dengan itu anda boleh buka kedai topup anda sendiri dengan jenama sendiri seperti rztopup, mwtopup, twintopup, umitopup, 69topup, 68topup, myprepaid2u, topupniaga, topupsave, azamtopup, ztstopup, maiitopup, brotopup, vvipmastertopup, sseasymobile, orangetopup dan bermacam-macam nama lagi.

WanTopup menyediakan dua sistem aplikasi topup sistem yang berbeza iaitu WanTopup DotCom dan WanTopup SRS dimana masing-masing mempunyai kelebihan tersendiri.

Yuran pendaftaran untuk buka akaun topup ialah secara percuma sahaja. Tiada duit yuran diperlukan bayar harian, mingguan, bulanan dan juga tahunan.

Anda cuma perlu tambah modal di dalam akaun topup yang akan dibuka kemudian untuk anda berniaga dimana-mana sahaja anda berada.

Produk telekomunikasi ini ialah paling laris di Malaysia kerana semua orang memerlukan internet untuk komunikasi dan juga topup untuk menelefon keluarga, saudara mara, kawan dan sesiapa sahaja di mana dia berada.

WanTopup juga menyediakan pakej yuran daftar dan level tinggi untuk dapatkan komisen keuntungan jualan juga tinggi seperti peratus keuntungan dan keuntungan tetap jualan.

Contoh asas keuntungan ialah apabila anda menjual topup nilai RM10, di dalam sistem akaun topup anda hanya tolak RM9 lebih sahaja. Jadi daripada situ iarlah nilai keuntungan anda untuk masuk terus ke dalam akaun topup anda untuk jualan seterusnya. Sangat mudah bukan?

Jangan tunggu lagi, jom kita kembangkan bisnes dengan memasukan produk topup dan bayar bil di kedai anda dan juga kepada sesiapa yang tiada kedai, anda juga boleh jual dimana-mana sahaja anda mahu seperti di rumah, tempat kerja, universiti, kolej, pejabat, asrama, kedai dan tempat berniaga.

Jom mulakan perniagaan anda sekarang seperti buka kedai topup sendiri dengan jenama sendiri segera. Diberitahu semula yuran adalah percumw, hanya memerlukan modal sahaja.

Jikalau ada pertanyaan dan ingin daftar segera, sila PM Helpline di dalam website ini.

1 thought on “Kedai Topup”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *