WanTopup

Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit Anda

Hampir setiap hari anda menggunakan topup pada telefon pintar anda untuk panggilan, SMS dan data internet. Tahukah anda, anda sebenarnya boleh berjimat dengan pembelian topup ?

Saya ingin memperkenalkan sistem yang digunakan oleh WanTopup DotCom, dimana anda boleh mendapatkan topup dengan harga yang lebih murah. Topup RM30 anda boleh dapat dengan harga RM28 lebih sahaja.

Sistem yang kami gunakan amat mudah, cuma perlu guna aplikasi ringan sahaja, anda sudah boleh membuat transaksi jualan topup,pembayaran bil serta pin topup.

Buat masa sekarang, kami mempunyai 2 sistem iaitu sistem WanTopup DotCom dan juga sistem WanTopup SRS. Untuk sistem WanTopup DotCom, hanya tersedia untuk platform Google Playstore sahaja manakala untuk sistem WanTopup SRS pula boleh digunakan pada platform Google Playstore, Apple App Store dan juga Huawei AppGallery.

Selain daripada jualan topup, anda juga boleh menggunakan sistem ini untuk pembayaran bil seperti TM, UNIFI, Astro, TNB, Bil Air, YES, bil telco dan pelbagai lagi !

Apa yang anda dapat apabila mendaftar sistem WanTopup?
– Sistem perniagaan reload termasuk aplikasi, akses web dan juga Whatsapp / SMS.
– Dimasukkan ke dalam group SUPPORT kami dimana kami akan ajar anda cara untuk mengendalikan sistem ini dengan mudah.
– Dimasukkan ke dalam group GIVEAWAY dan CONTEST WanTopup dimana terdapat hadiah secara berkala pada setiap bulan / tahun.
– Panduan serta tips daripada saya bagaimana cara untuk anda memaksimumkan pendapatan sampingan menggunakan telefon bimbit.

Jom Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit Anda Dengan Mudah & Senang !

Hubungi helpline di dalam website ini atau membuat pembayaran terus untuk sebarang pertanyaan / masalah / pembelian / pendaftaran

dan kami akan berikan anda penerangan dengan lebih lanjut beserta promosi yang kami tawarkan khas kepada anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *