WanTopup

Cara Dapat Topup Percuma

Pernah terfikir bagaimana hendak dapatkan topup secara free dan percuma di WanTopup? Hanya mudah dan senang sahaja. Dapat komisen terus boleh beli topup percuma beb, siap boleh belanja keluarga lagi untuk topup dan tampung kos sara hidup di Malaysia yang kian tenat.

  1. Anda perlu daftar aplikasi WanTopup terlebih dahulu secara free / percuma je
  2. Promote dan promosi kepada kawan-kawan / pelanggan dan sesiapa saja, pastikan dia akan daftar dibawah anda
  3. Pastikan anda kenakan caj yuran pendaftaran kepada pelanggan anda, contoh RM5 RM10 atau selebihnya untuk sama pakej dengan anda
  4. Apabila anda sudah dapat duit tu, boleh upgrade pakej level yang tinggi untuk dapatkan komisen pasif income
  5. Selepas dah upgrade, apabila pelanggan anda membuat jualan, automatik akan dapat pasif income sampai bila2 kalau dia masih menjual
  6. Ulang proses promote dan promosi kepada sesiapa yang ingin daftar di media social seperti Facebook, Instagram, Twitter dan lain-lain lagi..
  7. Daripada situ, anda akan dapat duit yuran daftar dan juga komisen keuntungan pasif income daripada hasil jualan downline.

Anda boleh tebus pelbagai jenis topup digi, maxis, umobile, tunetalk, onexox, redone, beone, yes prepaid, altel dan pelbagai jenis topup yang tersedia.

Komisen itu juga anda boleh buat bayar bil postpaid, bil ultiliti air serta api rumah dan buat benda lain.

Rugi kalau tak cuba cara nak dapatkan topup secara free dan percuma sahaja sebilang masa. Anda tahu cara semuanya boleh selesai.

WanTopup juga membuat pendaftaran secara percuma untuk semua rakyat malaysia dan orang yang duduk di Malaysia.

Jikalau anda ada pertanyaan, boleh tanya helpline WanTopup untuk bantuan lanjut mengenai bisnes jual topup dan bayar bil yang terpadu ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *