WanTopup

Bisnes Topup Terbaik

Anda tercari-cari Binses Topup Terbaik abad ini?

​Anda telah menjumpainya bersama kami! Jana pendapatan tambahan dengan jual topup. Jikalau anda topup diri sendiri, anda banyak jimat! Jika anda jual, UNTUNG sudah pasti!

​Biar satu kampung, satu negeri, satu office, satu tempat study, bahkan satu Malaysia topup dengan anda kerana produk paling laku dan laris selalu!

Adakah anda berminat mahu menjadi salah seorang ejen topup berdaftar bersama saya? Jika YA, laungkan sedikit masa untuk memahaminya. Semakin lama anda baca, semakin anda tertarik untuk menyertai bisnes topup yang terbaik dan mudah ini! Semuanya hanya menggunakan Handphone!

​”Bagaimana nak bermula? Apa yang saya perlu tahu?”

Apa itu WanTopup DotCom dan SRS?
WanTopup DotCom dan SRS merupakan sistem server topup yang hanya menggunakan HP mahupun melalui website untuk menambah nilai kredit pelanggan tak kisahlah daripada telco mana – Maxis, Digi, Celcom, U-Mobile, Tunetalk, OneXOX, Friendi, mahupun pembayaran bil TNB, TM, SYABAS, UNIFI dan bil postpaid pelbagai telco . Setiap telco ini mempunyai diskaun / persent/ komisennya tersendiri. WOW!

Aplikasi WanTopup DotCom dan SRS ini boleh di muat turun di Google Play (WanTopup DotCom/SRS), Apple Store (WanTopup SRS) dan Huawei Apps Gallery (WanTopup SRS) kemudian install di handphone anda.

Sesudah itu, Key In server KEY untuk SRS Server iaitu NAMA SYARIKAT kita – WanTopup.
Anda boleh mula serta merta setelah anda berjaya dan sah mendaftar sebagai ejen kami.

Untuk WanTopup DotCom tidak perlu letakkan KEY kerana terus boleh digunakan selepas daftar.

Kami akan guide anda selengkapnya setelah anda sah menjadi salah seorang ejen topup kami. ​

​​Bagaimana sistem WanTopup DotCom dan SRS ini berfungsi?
Pernahkah anda melihat bagaimana pengusaha topup, kedai topup di kedai telekomunikasi, mahupun pekedai runcit hanya menggunakan Handphone mereka untuk memasukkan kredit kepada pelanggan mereka?

Untuk topup pelanggan mereka, mereka cuma perlu hantar arahan SMS kepada nombor SERVER dengan nilai amaun yang ingin pengguna topup. Dalam beberapa saat sahaja, kredit serta-merta masuk ke dalam HP pengguna.

Lihat! Bagaimana mudahnya mereka menjual topup. Modalnya cuma HP dan amaun kredit (modal) di dalam akaun sistem pengusaha topup itu!

Bezanya kini, ANDA PUN BOLEH MEMILIKINYA dengan YURAN PERCUMA dan modal yang sangat-sangat MINIMUM serendah RM 5!(PAKEJ AGEN) YA! SERENDAH ITU SAHAJA UNTUK DAPATKAN SISTEM SERVER INI!

KAMI JUGA KADANG-KADANG MENYEDIAKAN HADIAH UNTUK AHLI RAKAN NIAGA EJEN TOPUP YANG PALING AKTIF!

Di antara kelebihan-kelebihan WanTopup DotCom dan SRS :-
– Tak perlu premis perniagaan! Jimat KOS buka kedai!
– Boleh topup secara APLIKASI ANDROID, IOS, HUAWEI APP, WHATSAPP, TELEGRAM, WEBSITE DAN JUGA SMS
– Semua jenama Topup ada. Akses topup 24 jam, anytime.
– Boleh bayar bil utiliti seperti TM, TNB, AIR dan sebagainya!
– Mudah jual – Produk keperluan, pengguna prepaid ramai.
– Pendapatan secara “real time”. Pelanggan bayar masa itu juga!
– Perkhidmatan server terbaik & pantas. Reload serta merta. Untung RUNCIT tinggi.
– Tidak perlu menyimpan stok kad topup, upah pekerja, sebab semua transaksi melalui HP anda sendiri.
– Dapatkan Server Top Up anda hari ini juga!
– Dapatkan penjimatan hebat bila anda menjual TOP UP! RM 100 anda menjual TOP UP misalnya rakan anda beli TopUp U-MOBILE, hanya RM 91.10 sahaja modal anda di tolak! Anda UNTUNG RM 8.90! (Pelanggan anda bayar harga pasaran!)

NASIHAT SAYA : Usah bertangguh untuk sesuatu yang baik. Di zaman serba serbi mahal ini, anda patut memiliki SERVER TOP UP sendiri dan tidak lagi membayar caj lebih untuk setiap top up yang di beli!

BERAPAKAH PERCENT BAGI TELCO DIGI, CELCOM, U-MOBILE DAN JUGA TUNETALK?
Anda boleh lihat di dalam website bahagian KEUNTUNGAN

Contoh untung komisen downline juga tersedia :
(%) diskaun anda ialah 7.5%. Keuntungan diset (%) diskaun untuk downline dibawah anda anda sebanyak 6.0%. Jadi 7.5% – 6.0% = 1.5%
Maknanya disini setiap kali agent anda menjual topup rm100, secara automatik anda mendapat komisen sebanyak 1.5%=Rm 1.50 sen

2 thoughts on “Bisnes Topup Terbaik”

  1. Assalamualaikum boss ,saya ada guna SRS aplikasi,bab topup memang pantas,tapi nak bayar bill telefon tk boleh buka contohnya Umobile bill.Butang dia tak bole buka langsung ,tolong saya boss

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *