WanTopup

Bayar Bil Postpaid

Berminat nak bayar bil postpaid pascabayar telekomunikasi anda sendiri dan dapat harga murah serta diskaun daripada harga sebenar? Senang sahaja caranya iaitu jadi Agent Topup dan Bil di WanTopup.

Anda boleh bayar bil postpaid pasbayar maxis, digi, celcom, umobile dan pelbagai lagi jenis telco yang wujud di malaysia ini untuk memudahkan hidup anda dan tidak perlu pergi ke center ataupun kedai 7 eleven, kedai topup, dan lain lain lagi.

Anda boleh dapat harga diskaun dan murah daripada harga sebenar apabila anda menggunakan sistem aplikasi yang disediakan oleh WanTopup iaitu WanTopup DotCom dan WanTopup SRS dan ini amat memudahkan anda untuk membuat transaksi jual dan beli kepada sesiapa sahaja orang disekeliling anda.

Selain membayar bil postpaid, anda juga dibenarkan dan diberikan akses untuk membayar bil ultiliti seperti bil air dan bil elektrik setiap negeri yang disediakan.

Anda juga boleh beli topup prepaid prabayar, topup pin prepaid, topup games, topup voucher juga di dalam sistem topup yang disediakan ini. Makna kata semua dalam 1 transaksi yang disediakan untuk anda untuk membuat sales jual beli.

Keuntungan peratus dan jualan tetap semuanya mengikut pakej level dan pakej daftar yang disediakan mengikut bajet anda.

Jikalau anda bayar bil lebih daripada RM100 sebulan untuk bil postpaid pascabayar, bil ultiliti air dan elektrik, topup prepaid prabayar, topup games dan topup voucher offline / online.

Anda memang layak untuk memiliki sistem aplikasi topup dan bil yang disediakan WanTopup untuk memudahkan hidup anda anda dapat cashback dan keuntungan yang begitu lumayan.

Jikalau berminat nak daftar boleh terus hubungi helpline atau daftar terus di dalam website WanTopup ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *