WanTopup

Agent Topup Percuma

WanTopup ialah sebuah syarikat yang beroperasi di Malaysia dan mempunyai Agent Topup dan Bil di seluruh Malaysia.

PROMOSI YURAN DAFTAR PERCUMA untuk semua yang ingin memulakan bisnes perniagaan jual topup telekomunikasi serta pembayaran bil telefon serta bil ultiliti.

Promosi ini terbuka kepada semua orang seperti tokey kedai runcit, peniaga pasar malam serta pasar pagi, online seller, surirumah, pekerja pejabat, student/pelajar, pensyarah, cikgu dan lain2 lagi.

Tiada had umur yang boleh sertai AGENT TOPUP BIL, hanya perlu tahu menggunakan bank in di mesin cash deposit machine (cdm) atau online transfer bagi yang ada akaun online bank.

Anda tidak perlu pening fikir tentang nak menyimpan stok yang banyak kerana duit modal yang anda beli stok semua di atas talian online.

Modal juga tidak perlu fikir nak kumpul banyak2, sedangkan topup serendah RM1 juga turut tersedia sehinga beratus ringgit.

Yuran sekali saja bayar untuk buka akaun topup untuk pakej level yang lebih tinggi selain daripada yuran pendaftaran percuma, tidak perlu pening fikir nak bayar yuran harian, mingguan, bulanan dan juga tahunan.

Sistem juga beroperasi 24jam tanpa henti dan anda boleh jual topup serta bayar bil pada pukul 2-3 pagi. Tiada masalah untuk sistem server proses.

Group support juga disediakan untuk memudahkan anda menanyakan pelbagai soalan dan juga

Kalau berminat boleh terus tekan di bahagian pendaftaran atau pm nombor helpline atau agent topup yang sudah berdaftar dibawah WanTopup Networ

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *