WanTopup

Nak Buat Duit Sampingan Dengan Bisnes Reload Topup?

Rata-rata kita tahu ramai yang memiliki telefon bimbit. Malahan, pengguna telefon bimbit sudah melebihi jumlah penduduk di Malaysia kerana ramai yang memiliki lebih daripada 1 nombor telefon.

Pernahkah anda terfikir kenapa syarikat gergasi telco di Malaysia seperti Digi, Maxis dan Celcom mengaut keuntungan berbillion ringgit dengan hanya bisnes yang untungnya sekupang dua? Ianya kerana di sebabkan jumlah penggunaan yang banyak, walaupun keuntungannya nampak sedikit tetapi di sebabkan jumlah yang besar, keuntungannya telah menjadi berlipat kali ganda !

Mahukah anda berjimat di samping menjana pendapatan dari rumah menjadi agen reload topup kami? Ianya amat mudah, anda hanya perlukan sebuah telefon bimbit kerana untuk menjual reload topup anda hanya perlu menggunakan fungsi SMS sahaja.

Mahukah anda untuk berjimat sehingga 7% – 2% setiap kali anda topup dan mendapat keuntungan 2% ke 7% setiap kali anda menjual reload topup kepada rakan-rakan anda ?

Anda boleh menjual reload topup untuk hampir kesemua telco yang ada seperti Celcom, Maxis, Digi, UMobile, Tunetalk, XOX, Altel dan Redone.

Ada beberapa pakej yang kami tawarkan untuk anda menjadi agen reload topup kami. Anda hanya perlu membayar yuran setup untuk sekali seumur hidup dan anda sudah boleh menjalankan bisnes reload topup dari rumah.

Jikalau berminat boleh terus buat pendaftaran di dalam website ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *