WanTopup

Jual Topup Dan Bayar Bil Guna Aplikasi Whatsapp

Nak buat bisnes untuk mencari dan menjana komisen pendapatan sampingan hanya di rumah, tempat kerja, tempat belajar, pasar,?

Sertai AGENT JUAL TOPUP DAN BIL di WANTOPUP.

Yuran pendaftaran akan murah dan disertakan yuran pendaftaran percuma ikut pakej level paling rendah dan seterusnya mengikut harga masing-masing pada pakej level yang makin tinggi keuntungan.

Disini menggunakan sistem untuk jualan topup dan pembayaran bil hanya menggunakan Aplikasi WHATSAPP di Google Playstore ataupun Apple Store anda.

Selain daripada itu anda juga boleh juga menggunakan whatsapp web untuk link ke whatsapp di dalam handphone anda.
Jadi memudahkan anda hanya menggunakan laptop atau komputer saja untuk sesi menjual topup dan membayar bil kepada pelanggan.

Sangat mudah digunakan kerana hanya menggunakan sepenuhnya format mesej.

Terdapat lebih daripada 1 untuk whatsapp server ini.
Jikalau terdapat sebarang masalah pada server whatsapp 1, anda boleh ubah kepada server whatsapp yang nombor yang kedua (2) atau ketiga (3) dan seterusnya.

contoh jual mengguna whatsapp

Kelajuan untuk respond daripada whatsapp server agak pantas juga selain daripada telegram server. Jadi amat memudahkan kerja anda sebagai AGENT JUAL TOPUP DAN BAYAR BIL.

Semua sistem server yang dipapar beroperasi 24jam tanpa henti dan dikawal sepenuhnya oleh robot dan bukannya manusia yang reply setiap mesej yang anda akan hantar.

Jikalau ada sebarang masalah terus bertanya kepada helpline syarikat yang disediakan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *