WanTopup

Cara Dapat Kredit Topup Percuma

Disini ada satu cara untuk dapatkan kredit topup secara percuma untuk anda semua selama berbulan-bulan selepas mengikut cara dibawah ini.

Apabila anda sudah daftar menjadi Agent / Dealer / Master Topup yang telah disediakan dan melakukan sales. Daripada disitu anda akan dapat topup RM30, RM50, RM100 secara percuma sahaja

Satu lagi anda juga boleh buat cara iaitu selepas berjaya daftar jadi Ejen Topup, anda boleh buat mencari downline agent baru dibawah anda sendiri untuk dapatkan pasif income.

Setiap kali mereka membuat jualan, anda akan dapat insentif komisen keuntungan, dan daripada situ juga anda akan dapat topup secara percuma. Bukan untuk diri anda sahaja tapi untuk orang disekeliling anda juga seperti isteri, keluarga, anak dan sesiapa saja dibawah tanggungan anda.

Yuran pendaftaran untuk buka ejen topup juga, syarikawr WanTopup DotCom sediakan percuma sahaja tetapi hanya pakej pendaftaran rendah & jikalau inginkan komisen tinggi anda perlu upgrade ke pakej tinggi.

Makin tinggi yuran pakej pendaftaran, makin tinggi keuntungan yang anda akan dapat daripada hasil jualan dan pendaftaran jualan.

Jadi disitu peluang anda juga cerah untuk dapatkan kredit topup percuma ke handphone telco anda guna seperti maxis, digi, celcom, tunetalk, onexox, halotelco, tonewow, beone, altel dan pelbagai lagi.

Jikalau ada sebarang persoalan boleh tanya nombor whatsapp yang disediakan di dalam website ini dan anda juga boleh buat pendaftaran terus didalam website untuk untuk memulakan dapat topup percuma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *