WanTopup

TENTANG KAMI

WanTopup DotCom Sdn. Bhd. merupakan sebuah syarikat menyediakan pembelian serta pendaftaran agent untuk servis, peralatan & barang berkaitan Alat Komunikasi & Komputer

Syarikat WanTopup DotCom Sdn. Bhd. ditubuhkan pada awal tahun 2021 selepas mendapat idea untuk membantu orang ramai disekitar kawasan tersebut mendapatkan kemudahan serta untuk membantu orang di atas talian untuk menjana pendapatan.

Peneraju syarikat ini telah dikongsikan bersama dua orang sahabat baik iaitu Izwan & Sani sebagai Director dan juga beberapa staff yang rajin serta berkaliber.

Pelbagai servis, peralatan & barang disediakan di dalam kedai untuk semua pelanggan di dalam online mahupun offline.

Syarikat WanTopup DotCom Sdn. Bhd menyediakan servis seperti pendaftaran untuk melakukan transaksi jual beli topup serta pembayaran bil di tempat anda berniaga untuk jana pendapatan aktif dan juga pendapatan pasif serentak dalam satu masa tanpa henti.

Selain itu, di kedai pula menyediakan peralatan seperti menjualan peralatan alat telekomunikasi dan juga komputer serta menyediakan bisnes printing dan juga komputer kepada pelanggan yang mengunjungi kedai tersebut.